Malo terapije z veliko srca.

Delavnice

ČUJEČNOST je namerno usmerjanje pozornosti v sedanjem trenutku. Svojega trenutnega doživljanja se zavedamo, brez, da bi si o njem ustvarili predpostavke ali sodbe, prav tako, pa mu ne skušamo ubežati. Doživljanje sprejmemo s tako imenovano otroško radovednostjo.

Zakaj je čuječnost koristna in potrebna?

Premagovanje nestabilnosti v življenju je eden iz med glavnih namenov čuječnosti. Nestabilnost pomeni, da v življenje pridejo izzivi, katerih rešitev je izven naših okvirjev. Za razrešitev izzivov pa je ključno, jih videti in razumeti.

Lahko bi rekli, da je naše življenje kot vožnja z vlakom, naše zavedanje pa je tisto, ki odloča kako hitro se bo ta vlak peljal in kolikokrat se bo ustavil. Vlak življenja drvi, in kar naenkrat nimamo časa za prijatelje, družino niti sebe. Preden se zopet zavemo je minilo že 10 let našega življenja mi pa vedno bolj izčrpani in prazni. Krepitev našega zavedanja iz trenutka v trenutek nam daje moč, da mi prevzamemo krmilo vlaka in sami odločamo kdaj se bomo ustavili, ter koga bomo povabili na vožnjo skupaj z nami.

Učinki čuječnosti o katerih poročajo udeleženci:

Znanstveno dokazani učinki čuječnosti:

Čuječnost ni namenjena le vam, ki menite, da ste v nenehnem stresu ali da ste se znašli v slepi ulici svojega življenja. Pač pa prav vsem, ki si želimo kvaliteto naših življenj popeljati na višji nivo.

ZBUDITE SE IZ PRIČNITE ŽIVETI BOLJ KREATIVNO, ZDRAVO, SREČNO ŽIVLJENJE, POLNO ENERGIJE.

Program delavnice

Izvedba delavnica

Delavnica traja 3 ure s krajšimi odmori. Sestoji iz praktičnega ter teoretičnega dela in se prilagaja potrebam udeležencev.

Zakaj priti ravno na mojo delavnico?

Informacije in prijave

Dodatne inofrmoacije in prijava je možna preko spodnjega obrazca ali preko mojih kontaktnih podatkov. Prav tako sem vam na voljo za vsa morebitna vprašanja in dodatne informacije.

Veselim se našega skupnega dela na vaši življenjski poti.